Pain Pure



Ik maak zowel gist- als desembrood en gebruik niks meer dan het hoogstnodige: op steen gemalen biologisch meel van Flour Power (Aalter) of bloem, water, zeezout en desem of een minimale hoeveelheid verse gist. Aan sommige broden worden biologische volle granen of zaden en pitten toegevoegd, maar geen vetten, suikers, broodverbeteraars, verbeteraars of (goedkoop) sojameel. Ik werk ambachtelijk. Daarom kan eenzelfde brood verschillen van bakdag tot bakdag. Alle desembroden worden 100% met de hand gemaakt, de gistbroden worden machinaal gekneed, maar met de hand opgebold en gevormd. Ik werk met trage gisting, dus alle broden krijgen de nodige tijd om te rijzen en worden gebakken op steen. Dit alles maakt mijn brood gezond, smaakvol en voedzaam (door de pure ingrediƫnten, maar ook omdat het langer een verzadigingsgevoel geeft) en voor veel mensen beter verteerbaar. Maar de lange rijs en fermentatietijden zorgen er wel voor dat je de broden langer vooraf moet bestellen.

Contactgegevens
Deborah De Bruyne
deborah@painpure.be
https://www.painpure.be

Klik hier om alle producten van Pain Pure in de webshop te bekijken