Pain Pure





Ik maak zowel gist- als desembrood en gebruik niks meer dan het hoogstnodige: op steen gemalen biologisch meel van Flour Power (Aalter) of bloem, water, zeezout en desem of een minimale hoeveelheid verse gist. Aan sommige broden worden biologische volle granen of zaden en pitten toegevoegd, maar geen vetten, suikers, broodverbeteraars, verbeteraars of (goedkoop) sojameel. Ik werk ambachtelijk. Daarom kan eenzelfde brood verschillen van bakdag tot bakdag. Alle desembroden worden 100% met de hand gemaakt, de gistbroden worden machinaal gekneed, maar met de hand opgebold en gevormd. Ik werk met trage gisting, dus alle broden krijgen de nodige tijd om te rijzen en worden gebakken op steen. Dit alles maakt mijn brood gezond, smaakvol en voedzaam (door de pure ingrediënten, maar ook omdat het langer een verzadigingsgevoel geeft) en voor veel mensen beter verteerbaar. Maar de lange rijs en fermentatietijden zorgen er wel voor dat je de broden langer vooraf moet bestellen.

Contactgegevens
Deborah De Bruyne
deborah@painpure.be
https://www.painpure.be
Pain Pure


Waar kan je producten van Pain Pure bestellen?


Leveren

Groot-Asse





Enkele producten




< Terug naar het overzicht van onze producenten