De Rode AjuinDe Rode Ajuin is het geesteskind van Stephanie Machiels. Na een carrière in de chemie en retail,  die me van het Verre Oosten tot aan de Belgische kust bracht, veranderede ik in 2017 radicaal van pad. Genoeg was genoeg! Mijn lichaam was versleten aan 37 jaar! De diagnose was Reumatoïde Artritis, Syndroom van Tietze en osteoporose! “37 going on 80”! Ik ging niet akkoord. 

Na een zoektocht van enkele jaren ging ik terug naar de schoolbanken. Studeerde orthomoleculaire voedingskunde en opeens zag ik licht aan het einde van de tunnel. Beetje bij beetje kwamen (mijn) gezondheid, goed slapen en regelmatige stoelgang terug in mijn leven. Niet enkel dit maar ik was ook een stuk minder prikkelbaar en agressief!

Wat was hier gebeurd? Ik had via voeding mijn leven terug in eigen handen genomen. Niet in handen van de voedselindustrie, niet in handen van diëtisten, niet in handen van dokters! Neen, ik had door de verschillende aanpassingen in mijn leven – terug dagelijks bewegen, écht gezond eten, op tijd en stond de rustknop induwen … kwaliteit gevonden.

Al vlug bleek dat de therapie-behandelingen moeilijk te implementeren waren. Voeding is een raar beestje. Het is een gewoonte! Soms een slechte gewoonte! De Rode Ajuin brengt raad en een oplossing voor jou! Makkelijk, (quasi) onmiddellijk, geen tijdsverlies en toch … heel erg lekker en super gezond eten! Niet gewoon gezond maar wetenschappelijk onderschreven gezond! ⠀

Wat wil je nog meer?Contactgegevens
Stef Machiels
info@derodeajuin.be
https://derodeajuin.be

Klik hier om alle producten van De Rode Ajuin in de webshop te bekijken