Domaine Holvast



In augustus worden er over alle percelen vogelnetten gespannen. Dit is een zeer arbeidsintensief werk.

Het oogsten wordt gespreid over een periode van één maand. 
Normaal begint dit eind september en duurt het tot eind oktober, afhankelijk van het weer of de rijpheid van de druiven. 
Er wordt naar een goed evenwicht gezocht tussen de natuurlijke suikers en het zuur in de druiven alvorens er kan geoogst worden. 
De druiven moeten droog zijn zodat er geen schimmelinfecties kunnen optreden.

Het labo dat we hier hebben stelt ons in staat om gedetailleerde analyses uit te voeren.
Tijdens de oogst bepalen we o.a. het zuur en het suikergehalte.

Voor de wijnen meten we PH, sulfiet, restsuikers (methode Fehling), vrije SO², zuur en alcoholpercentage.
De malolactische gisting wordt ook door ons gemeten. 



Contact data
Jurgen Holvast
info@domaineholvast.be
http://www.domaineholvast.be


Domaine Holvast

Where can you order products from Domaine Holvast?


Deliver

Thuisleveringen



Pick up


- Friday 30 July 19:00-20:00 (Asse, Asbeekstraat 4)



- Saturday 31 July 09:30-10:30 (Zellik, Hof van Piemont, I. Crokaertstr 167)



- Friday 30 July 17:00-20:00 (Asse, Parklaan 18)



- Friday 30 July 17:00-20:00 (Asse, Langevijver 32)



- Friday 30 July 18:00-20:00 (Asse, Keierberg 49)



- Friday 30 July 17:00-20:00 (Mollem, Landbeek 40)



- Friday 30 July 18:30-20:00



- Friday 30 July 18:00-20:00 (Merchtem, Brusselsesteenweg 91)



- Friday 30 July 19:00-20:30 (Grimbergen (Beigem), HIER-O, Daalstraat 60)